HTML

Páncélszekrények és széfek

Minden, amit a biztonságos értéktároláshoz szükséges. Páncélszekrények, biztonsági értéktárolók és széfek.

Friss topikok

  • Trezor Liktor Zrt: Kedves látogató! Ha valakinek bármilyen kérdése van páncélszekrényekkel, széfekkel vagy fegyversz... (2015.01.06. 15:46) Amikor nem látszik, hogy vasból van

Archívum

Vadászok, figyelem! Fegyverszekrények

Páncélos 2010.06.15. 15:13

A páncélszekrények egy speciális típusáról lészen szó a következőkben: a fegyver- és pisztolytárolókról (ne kérdezzék, nem tudom, miért nem fegyver a pisztoly, de azt gondolom, hogy logikus megkülönböztetni őket egymástól).

A fegyverszekrények a szokásos biztonságtechnikai előírások mellett rendőrségi előírásoknak is meg kell feleljenek (elviekben ez szigorítás volna, gyakorlatilag bármilyen zárható fémszekrényt elfogadnak, amennyiben tartalmaz egy külön zárható lőszeres rekeszt).

A könnyített kivitel a költséghatékony megoldás - mindenki maga dönti el, hogy a nem ritkán több milliós fegyverállományt szívesebben őrzi egy nagyméretű postaládában, avagy inkább minimális ráfordítással biztonságban tudja puskáit.

Fontos szempont, hogy az igazán szép és igényes kivitelű szekrényeket fával burkolják, a megrendelő igényeihez illetve lakásának enteriőrjéhez illeszkedő faragással.

Egyéb paraméterek tekintetében a páncélszekrényekre vonatkozó általános ismérvek irányadóak, azaz falszerkezet tekintetében lehet szimpla- és duplafalú (utóbbi a tűzálló). A zárkialakítás lehet kulcsos, mechanikus és elektromos számzár. A lőszeres rekesz alapesetben normál kulcsos zár, de kérésre kialakítható a biztonsági kulcsos megoldás is.

A fotón egy 12 fegyveres tűzálló változat látható, az ajtó belső felén az elektromos számzár jellegzetes fekete elemtartójával.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pancelszekreny.blog.hu/api/trackback/id/tr12083682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása