HTML

Páncélszekrények és széfek

Minden, amit a biztonságos értéktároláshoz szükséges. Páncélszekrények, biztonsági értéktárolók és széfek.

Friss topikok

  • Trezor Liktor Zrt: Kedves látogató! Ha valakinek bármilyen kérdése van páncélszekrényekkel, széfekkel vagy fegyversz... (2015.01.06. 15:46) Amikor nem látszik, hogy vasból van

Archívum

Rablók ellen benzinkúton

Páncélos 2010.06.16. 14:53

Másképp fogalmazva: milyen berendezés alkalmas arra, hogy a benzinkúton, bankokban, stb. történő pénzforgalmat gyorsan ÉS biztonságosan bonyolíthassák le az alkalmazottak?

Úgy hívják az eszközt hogy Szuperkassza.

(Van neki szép hosszú típusmegnevezése, sok véletlenszerűnek tűnő betűvel és számmal vegyesen, de a fenti "becenév" sokkal frappánsabb)

Valószínűleg az összetétel második felét senkinek sem szükséges megmagyarázni. És hogy miért kassza szuper?

Hát azért, mert a pénz csak befelé megy, kifelé nem jön belőle. Ez persze csak a prompt pénzkezelésre vonatkozik, az ürítésnél természetesen előcsalogatható a begyűjtött összeg.

A szekrény két részből áll, a felső, fiókosban aprópénztartó is található. Egy adott összeg összegyűjtését követően a kezelő egyszerűen egy borítékban (vagy akár anélkül is) a fiók leghátsó részében található leejtő nyílásba helyezi a pénzt -és elengedi. A többit elvégzi a gravitáció (különösen ügyes -és türelmes!- rablók ellen kihalászás elleni védelemmel is ellátott a szerkezet.

Az alsó széf elektromos számzárral és időkésleltetéssel is el van látva, megint csak a fokozott biztonság érdekében. Duplafalú kialakítású, több irányban fúrással rögzített, nem ritkán pultba beépített (utóbbi a karbantartásnál vagy cserénél szokott problémát okozni. Nem ritkán a komplett átadópultot szét kell szerelni ahhoz, hogy  a Szuperkassza leemelhető legyen az alsó tőcsavarokról).

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pancelszekreny.blog.hu/api/trackback/id/tr112086365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása